• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
כדורי פרגית בציפוי ורוטב לבנדר
ראשי » מתכונים » בשרי » כדורי פרגית בציפוי ורוטב לבנדר

כדורי פרגית בציפוי ורוטב לבנדר

מישל בן שטרית, שף מלונות ישרוטל המלך שלמה וישרוטל אגמים, מעניק במיוחד לספיישל מתכונים לפסח, מתכון כשר לפסח: כדורי פרגית בציפוי ורוטב לבנדר.

מישל בן שטרית, שף מלונות ישרוטל המלך שלמה וישרוטל אגמים, מעניק במיוחד לספיישל מתכונים לפסח, מתכון כשר לפסח: כדורי פרגית בציפוי ורוטב לבנדר.

מצרכים לרוטב לבנדר:
200 מ"ל ציר בקר או עוף מרוכז
30 גרם פרחי לבנדר
20גרם סילאן (דבש תמרים)

מצרכים לפרגית:
500 גרם פרגיות ללא עור, טחון גס
1 בצל שלוט, קצוץ דק
15 גרם שורש ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
50 גרם עלי כוסברה, קצוצים
2 פלפל צ'ילי אדום, קצוצים דק
גרידה מ-1 לימון
מלח
פלפל

מצרכים לציפויים:
100 גרם שומשום שחור או 100 גרם שומשום לבן או 300 גרם פיסטוק גרוס או 300 גרם צנוברים גרוסים או 300 גרם פרג שלם או 300 גרם אגוזים טחונים

אופן הכנת הרוטב:
* מביאים את ציר הבקר/העוף לרתיחה
* מוסיפים את הסילאן ופרחי הלבנדר, ומצמצמים כ-10 דקות
* מסננים ומושכים את הרוטב למזרק של 2.5 מ"ל

אופן הכנת המנה:
* מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה, ומקררים כ-40 דקות
* מרטיבים את הידיים, ויוצרים כדורי פרגית עגולים וקטנים בגודל קטן יותר משל כדור פינג פונג
* מפזרים את הציפויים על כלי שטוח – לבחירה 1-3 ציפויים
* טובלים את הכדורים בציפוי – על כל כדור ציפוי מסוג אחד בלבד
* מטגנים בשמן עמוק וחם במשך כ-4 דקות
* מניחים את הכדורים ע"ג צלוחיות ונועצים את המזרק הממולא ברוטב מיד לפני ההגשה.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

בשרי מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מתכוני מטבלים וממרחים לשבועות
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • מתכונים חלבי
  • גלידת אפרסקים ביתית
  • פיצה סלמון פיסלה
  • מתכון לסעודה מפסקת: נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים
  • עוגת ג'פונז
המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס