מתכון לחג שבועות: טורטליני פטריות ברוטב אלי אולי

חומרים ל-3 מנות
• 1 חבילת טורטליני פטריות של שטראוס מבושל לפי ההוראות (המופיעות ע"ג האריזה)
• 2 כפות שמן זית
• 2 שיני שום כתושות
• מעט צ'ילי חריף
• כף פטרוזיליה קצוצה
• מלח, פלפל

אופן ההכנה:
במחבת מחממים שמן זית, שום, וצ'ילי חריף. מוסיפים את הטורטליני, מערבבים היטב ומוסיפים את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

טיפ: לארוחה גדולה יותר ולהעשרת הטעם ניתן להוסיף חבילת טורטליני גבינה מעושנת של שטראוס

המתכון  באדיבות שטראוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *