חג השבועות וחגיגת מאכלי החלב הם הזדמנות מצוינת לנתח את אחד המאכלים הפופלרים ביותר בישראל – הגבינה.
הדיאטנית המחוזית של מחוז המרכז במכבי שירותי בריאות, הגב' שלי משל, מסבירה את יתרונות הגבינה ומה שיש בה:


אז זה טוב או רע?
כאמור, ישנם מרכיבים טובים וישנם כאלו שפחות. כמו עם רב הדברים בעולם התזונה, כדאי לצרוך במתינות וליהנות מהיתרונות!

כתבות נוספות בנושאי מגשי אירוח חלבי, מתכונים חלביים ובכלל בנושא החלב ומוצריו ניתן למצא כאן באתר הזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *