מה עושים עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? הכינו איתם גלידה! 😆 🙂 😉 

 מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר גם להכין יחד עם הילדים בימי החופש הגדול.

קיץ משובח 😛 

מצרכים:

2 כוסות אפרסקים קפואים וחתוכים לקוביות 

כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
  2. תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס. 
  3. העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
  4. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!

תודה לחברת "חקלאי גרנות" !

צילום: חקלאי גרנות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *