רביולי תרד ברוטב גבינת סימפוניה, שמנת, עלי תרד ופטריות

מתכון לחג שבועות באדיבות שטראוס: רביולי תרד ברוטב גבינת סימפוניה, שמנת, עלי תרד ופטריות

חומרים ל-3 מנות
* 1 חבילת רביולי תרד של שטראוס, מבושל לפי ההוראות (המפורטות ע"ג האריזה)
* 1 גבינת סימפוניה טבעי
* 1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
* חופן עלי תרד של שטראוס
* 10 פטריות חתוכות
* 2 שיני שום כתושות
* כף חמאה

אופן ההכנה:
* במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והשום כ-3 דקות.
* מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה.
* מוסיפים את גבינת הסימפוניה ומערבבים היטב.
* מוסיפים את הרביולי ועלי התרד, מערבבים ומגישים.

המתכון באדיבות שטראוס.