• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
קוגל חגיגי
ראשי » מתכונים חלבי » קוגל חגיגי

קוגל חגיגי

המתכון באדיבות חברת ברילה– יצרנית הפסטה האיטלקית

המתכון באדיבות חברת ברילה– יצרנית הפסטה האיטלקית

החומרים:
1 חב' פפרדלה-ברילה
1 קובייה גבינה בולגרית
10 יח' עלי גפן
½ כפית פלפל
4 ביצים
20 יח' זיתי קלמטה מגולענים

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה , במקביל מגררים את הגבינה הבולגרית, מערבבים יחדיו פסטה, גבינה בולגרית , זיתי קלמטה, ביצים, פלפל וממלאים את עלי הגפן, מניחים הכל בתבנית מחופה בנייר אפיה ואופים בתנור בחום- 120-100 מעלות ל- 4 שעות לפחות

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • עוגת פירות יבשים
  • ארוחת שבועות לילדים: רביולי פיצה ברוטב עגבניות
  • חזה עוף ברוטב תמרים ותערובת צרפתית בתוספת צאטני פירות יבשים
  • מרק אפונה
  • לב זהב: איש העסקים טום ג'ון אור- פז אימץ 100 ניצולי שואה!
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
המתכונים והטיפים כי חדשים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
עוגיות טחינה ללא גלוטן
מתכונים
קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס