• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
פילה בקר במחבת עם תפוזים צלויים, פלפל חריף ואפונים
ראשי » מתכונים » בשרי » פילה בקר במחבת עם תפוזים צלויים, פלפל חריף ואפונים

פילה בקר במחבת עם תפוזים צלויים, פלפל חריף ואפונים

מתכון חגיגי לפסח, מתוך הספר: "יומנו של שף", בהוצאת "קוראים". מאת השף: שגב משה – אשר נבחר להוביל את ליין מוצרי ELECTRA CHEF, מבית אלקטרה מוצרי צריכה, הכוללים תנורי אפייה בנויים, תנורים FREE STANDING משולבים, וכיריים במגוון גדלים ודוגמאות.

מתכון חגיגי לפסח, מתוך הספר: "יומנו של שף", בהוצאת "קוראים". מאת השף: שגב משה – אשר נבחר להוביל את ליין מוצרי ELECTRA CHEF, מבית אלקטרה מוצרי צריכה, הכוללים תנורי אפייה בנויים, תנורים FREE STANDING משולבים, וכיריים במגוון גדלים ודוגמאות.

חומרים להכנת 2 מנות
2 מדליוני פילה בקר, כל אחד במשקל 150 גרם
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל גרוס
6 כפות שמן זית
2 תפוזים מפולטים (מפורקים לפלחים ונטולי קליפתם השקופה)
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
2 שיני שום חתוכות לפרוסות דקיקות
1/2 כוס יין אדום מתוק
1 כוס אפונים
חופן פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
1/4 פלפל ירוק חריף (מומלץ לא לקצוץ את הפלפל, כדי שיהיה נוח להוציא אותו במהלך הצלייה)

אופן ההכנה:
* מתבלים את מדליוני הפילה במלח גס ובפלפל גרוס.
* מחממים מחבת לחום גבוה.
* יוצקים למחבת את שמן הזית ומניחים בה את מדליוני הפילה המתובלים. צולים דקה אחת מכל צד. לאותה המחבת מכניסים את הפלפל החריף, התפוזים עם הג'ינג'ר, השום והפלפל החריף.
* לאחר דקה מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזל למרקם של רוטב דליל (מומלץ להוציא את הפלפל החריף בתחילת תהליך הצמצום).
* בשלב זה מוסיפים את האפונים ואת הפטרוזיליה, מערבבים ומעבירים לצלחות הגשה.
* מניחים מעל האפונים את מדליוני הפילה, ויוצקים מלמעלה את רוטב ההדרים מהמחבת.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

בשרי מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • דג אמנון ברוטב איטלקי של עגבניות ופסטו
  • מתכון לעוגת שוקולד כשרה לפסח
  • מתכון להכנת חריימה ב - 15 דקות מתאים גם לחג הפסח
  • עוגת קוקוס ושוקולד לפסח
  • בראוניס שוקולד - כשר לפסח של מיקי שמו
  • איך לבנות עסק ביתי לעיצוב גרפי
  • מתכון ללחמניות כשרות לפסח
המתכונים והטיפים כי חדשים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס