• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
עופיונים במילוי אורז וצנוברים , בניחוח אוכמניות כחולות
ראשי » מתכונים » בשרי » עופיונים במילוי אורז וצנוברים , בניחוח אוכמניות כחולות

עופיונים במילוי אורז וצנוברים , בניחוח אוכמניות כחולות

מתכון חגיגי כשר לפסח עופיונים במילוי אורז וצנוברים , בניחוח אוכמניות כחולות.
המתכון באדיבות מעדני סן דלפור.

מתכון חגיגי כשר לפסח עופיונים במילוי אורז וצנוברים , בניחוח אוכמניות כחולות.

חומרים:
6 עופיונים ללא האיברים הפנימיים

למילוי אורז וצנוברים:
1 בצל חתוך לקוביות
1/2 כוס (100 גרם) צנוברים
1/2 ק"ג אורז
750 מ"ל מים רותחים
1 צנצנת מעדן אוכמניות כחולות סן דלפור
מיץ מלימון אחד
2 כפות סילאן
2 כפות שמן איזיו 4 של חברת lesieur
1 כפית אגוז מוסקט
1 ק"ג שומר חתוך לשמיניות (אם רוצים)
מלח ופלפל.

אופן ההכנה:
* מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות) ומשמנים תבנית אפיה.
* למילוי אורז וצנוברים: במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים את הבצל כ-3 דקות עד להזהבה. מוסיפים את הצנוברים והאורז וממשיכים לטגן כשתי דקות. מוסיפים 750 מ"ל מים רותחים, 3/4 מכמות מעדן האוכמניות וכפית מלח ומערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה. מסירים מהלהבה, טועמים ומשפרים תיבול. ממלאים כל עופיון במילוי ומעבירים לתבנית. מוסיפים לתבנית את השומר.
* מחממים יחד במיקרוגל את מיץ הלימון, 1/4 מכמות מעדן האוכמניות והסילאן, למשך כחצי דקה. מורחים את התערובת על כל חלקי העוף החיצוניים ואת היתרה על השומר. מפזרים מעל העוף מלח ופלפל ואופים כ-40 דקות או עד שהעוף זהוב ופריך לגמרי.

המתכון באדיבות מעדני סן דלפור.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

בשרי מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מתכוני מטבלים וממרחים לשבועות
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • מתכונים חלבי
  • גלידת אפרסקים ביתית
  • פיצה סלמון פיסלה
  • מתכון לסעודה מפסקת: נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים
  • עוגת ג'פונז
המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס