• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
עוגת קוקוס ושוקולד לפסח
ראשי » מתכוני חגים » עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח באדיבות: הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח באדיבות: הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

חומרים לבסיס:
5 חלבונים
½ 1 כוסות סוכר
150 גרם קוקוס טחון

* להקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף קשה אך מבריק.
* להוסיף את הקוקוס ולערבב.
* לשטח בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, או מלבנית
* לאפות בתנור בחום של 180 כ 20 דקות עד שהחלק העליון מתקשה. להוציא ולקרר.

להכנת המוס:
200 גרם שוקולד מריר
5 חלמונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
½ 1 כפות סוכר

* להמיס את השוקולד באמבטיית מים. כשנמס להוסיף את החלמונים אחד אחד ולערבב.
* להקציף שמנת מתוקה וסוכר
* לערבב השמנת והשוקולד
* לשים את המוס על הבסיס האפוי ולשים במקרר למספר שעות (אפשר גם להקפיא)

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook
מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח עוגות ומאפים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס