• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז מקורמלים
ראשי » מתכונים חלבי » עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז מקורמלים

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז מקורמלים

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז מקורמלים

חברת כרמית חולקת מתכון לקינוח לשולחן החג – עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז מקורמלים. 

רכיבים:

תבנית בקוטר 22 ס"מ

רינג בקוטר 20 ס"מ (לאינסרט)

רכיבים לתחתית העוגה:

200 גרם עוגיות מיני קוקיס בטעם קרמל של כרמית

70 גרם שוקולד אגו מריר 70% מוצקי קקאו עם אגוזי לוז מקורמלים

40 גרם חמאה

רכיבים לליבת ריבת חלב (אינסרט):

8 גרם אבקת ג’לטין

40 גרם מים קרים מהמקרר

100 גרם חלב

200 גרם ריבת חלב

רכיבים למוס שוקולד:

65 גרם חמאה

220 גרם שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו

500 גרם שמנת להקצפה 38%

רכיבים לגנאש שוקולד:

100 גרם שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד אגו מריר 70% מוצקי קקאו עם אגוזי לוז מקורמלים – קצוץ דק

אגוזי לוז קצוצים

אופן הכנה תחתית העוגה:

במעבד מזון טוחנים את המיני קוקיס לפירורים דקים ומעבירים לקערה.

ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או על סיר אדים כפול (בן מארי).

מוסיפים את השוקולד לפירורים ומערבבים.

ממיסים חמאה במיקרוגל, מוסיפים לתערובת המיני קוקיס ומערבבים עד לתערובת אחידה.

משטחים את התערובת בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

אופן הכנה ליבת ריבת חלב (אינסרט):

מערבבים את אבקת הג'לטין בעזרת מטרפה עם המים הקרים ומכניסים למנוחה של כרבע שעה במקרר. לאחר רבע שעה, מוסיפים לג'לטין את החלב ומחממים כדקה במיקרוגל עד שהג'לטין נמס. יוצקים על ריבת החלב את תערובת הג'לטין ומערבבים היטב.

אוטמים רינג בקוטר 20 ס"מ עם ניילון נצמד ומניחים על משטח ישר.

יוצקים את התערובת לרינג ומעבירים למקפיא למשך הלילה.

אופן הכנה מוס שוקולד:

ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או על סיר אדים כפול (בן מארי) את השוקולד והחמאה.

מקציפים את השמנת המתוקה עד למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת השוקולד ב-3 פעימות.

יוצקים מחצית מהמוס לתבנית עם התחתית, מניחים מעל את אינסרט ריבת החלב וסוגרים עם המחצית השניה של המוס. מעבירים להקפאה בפריזר (לפחות 5 שעות).

אופן הכנה גנאש שוקולד:

מחממים את השמנת  המתוקה בסיר עד לסף רתיחה.

שופכים את השמנת על השוקולד המריר הקצוץ ב-3 פעימות תוך כדי ערבוב.

מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית, מצפים אותה בגנאש ומפזרים מעל את האגוזים.

חג שמח

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מתכון חגיגי לט"ו בשבט: גלילות חלוה סילאן
  • לב זהב: איש העסקים טום ג'ון אור- פז אימץ 100 ניצולי שואה!
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • עוגת אינגליש קייק פירות יבשים עשירה
  • מאפה פילו במילוי פירות יבשים ואגוזים
  • הוסף אתר לאינדקס
  • עוגה בחושה עם המון פירות יבשים מאת מיקי שמו וליאון אלקלעי
  • מתכון למרק מיסו משודרג
המתכונים והטיפים כי חדשים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
עוגיות טחינה ללא גלוטן
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס