מתכון כשר לפסח: סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים.
באדיבות שי לי ליפא אנגל לחברת "סנפרוסט".
מתכון כשר לפסח: סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים.
באדיבות שי לי ליפא אנגל לחברת "סנפרוסט".
החומרים:
1 שקית שעועית צהובה חתוכה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
1 שקית שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
2 כוסות גרגירי רימון
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים, קלויים
לרוטב:
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס חומץ בן יין לבן
2 שיני שום, כתושות
1 כפית גדושה חרדל
1 כפית גדושה דבש
1 כפית גדושה סוכר
מלח, פלפל שחור, גרוס
אופן ההכנה:
* מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול, מוסיפים שעועית צהובה, מבשלים כ-3 דקות, מסננים ומצננים.
* חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.
* מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה, מוסיפים רימונים ושקדים.
* מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים.