מתכון לחג שבועות : סלט ירוק עם רוטב בלסמי ועגבניות מיובשות

חומרים ל-4-6 מנות
1 שקית עלי בייבי של שטראוס
1 חבילת פטריות
2 כפות גרעיני חמניות
10 עגבניות מיובשות (חצי מהכמות מיועדת לרוטב)

לרוטב:
3 כפות חומץ בלסמי
1 כפית סוכר
1/2 כוס שמן זית
מלח פלפל

אופן ההכנה:
* קוצצים 1/2 מכמות העגבניות. מוסיפים בלסמי, סוכר, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
* פורסים את הפטריות לפרוסות. מעבירים את הסלט לקערה ומפזרים מעל את הפטריות ושארית העגבניות. מוזגים את הרוטב ומערבבים.

המתכון באדיבות שטראוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *