מתכוני עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח לפסח.
באדיבות הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29 שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים.
מתכוני עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח לפסח.
באדיבות הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29 שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים.
(כמות לכ-60 עוגיות)
2 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אבקת שקדים
¼ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גר' שוקולד מריר מומס.
2 כפות חמאה
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
כוס נטיפי שוקולד צ'יפס.
הוראות הכנה:
* ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר.
* מקציפים את הסוכר הביצים בקערת ערבול ומוסיפים את השוקולד המומס ואת אבקת השקדים ואבקת האפייה ממשיכים לערבב ומוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס עד לקבלת תערובת אחידה.
* מקררים התערובת מחוץ למקרר, ולאחר מכן יוצרים כדורים בינוניים ומקררים במשך חצי שעה נוספת במקרר.
* אופים את העוגיות ב-165 מעלות 7-8 דקות עד שהשוליים מתקשים אך העוגיה עדיין רכה במרכז.