מתכוני מרקים
מרק מיסו מסורתי יפני
מאת: ליאורה אקוקה (גולדברג) – תזונה בריאה ומאוזנת. החומרים: כרישה – 2 גבעולים חתוכים לרצועות 2 גזרים – רצועות 1
קינוח לראש השנה: מרק אגסים עם חלב קוקוס וליקר רימונים
המתכון באדיבות שי דייני, שף ראשי של מלון רמדה נתניה
מתכון לראש השנה: כופתאות סלמון בסלק עלים וארטישוק ירושלמי
המתכון באדיבות שי דייני, שף ראשי של מלון רמדה נתניה
מתכון לסעודה מפסקת: מרק מלפפונים קר
מתכון לסעודה מפסקת: מרק מלפפונים קר באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב
מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
באדיבות הבשלן מאיר בולקה עבור קרוטוני מרק מאסטר שף מרק כרוב הונגרי, עשיר בטעמים ובאוסף של נקניקים, שהתבשלו לאיטם על
מרק סלק מוקרם בשמנת מן הצומח וואסאבי
יוצאי מדינות חבר העמים, מכירים את מרק הסלק בשם "בורשט" אבל אם תשאלו כל אחד ואחד, לא תתפלאו לגלות שלכל
מרק מינסטרונה עשיר
באדיבות הבשלן מאיר בולקה עבור ברילה מרק מינסטרונה הוא המרק שהכי מתאים לימי הסתיו (או החורף הישראלי), בהם הימים עוד
מתכון למרק כרובית, ברוקולי ואורז מעושנים
באדיבות הבשלן מאיר בולקה עבור אלפרו אין כמו מרק של פרחים ואם פרחים, אז שיהיו בהם ברוקולי וכרובית העשירים במרקם