מאת: ליאורה אקוקה (גולדברג) – תזונה בריאה ומאוזנת. החומרים: כרישה – 2 גבעולים חתוכים לרצועות 2 גזרים – רצועות 1
המתכון באדיבות מחלבות גד.
המתכון באדיבות שי דייני, שף ראשי של מלון רמדה נתניה
מתכון לסעודה מפסקת: מרק מלפפונים קר באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב
באדיבות הבשלן מאיר בולקה עבור קרוטוני מרק מאסטר שף מרק כרוב הונגרי, עשיר בטעמים ובאוסף של נקניקים, שהתבשלו לאיטם על
יוצאי מדינות חבר העמים, מכירים את מרק הסלק בשם "בורשט" אבל אם תשאלו כל אחד ואחד, לא תתפלאו לגלות שלכל
באדיבות הבשלן מאיר בולקה עבור ברילה מרק מינסטרונה הוא המרק שהכי מתאים לימי הסתיו (או החורף הישראלי), בהם הימים עוד
באדיבות הבשלן מאיר בולקה עבור אלפרו אין כמו מרק של פרחים ואם פרחים, אז שיהיו בהם ברוקולי וכרובית העשירים במרקם
מתכון מרק ירקות כתומים וערמונים, מתכון להכנת מרק ירקות
כלי נגישות