באדיבות אורית מורן מיריד האוכל של דיזנגוף סנטר.

המתכון עבור 6 תבניות סיליקון קטנות בצורת לב.
למי שאין בבית יכול להשתמש בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 24:

מצרכים לבסיס:
150 גר' (כוס ורבע) ביסקוויטים מפוררים
25 גר' (2 כפות) סוכר
100 גר' חמאה מומסת

מצרכים למלית
250 גר' שוקולד לבן
2 מיכלי שמנת מתוקה

אופן ההכנה
מרתיחים 1 מיכל של שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן.
מערבבים עד שנמס ושמים במקרר למספר שעות.
מערבבים ביסקוויטים עם הסוכר והחמאה המומסת.
מפזרים את התערובת בתבנית עד למרחק של 1 ס"מ מהדופן ומהדקים.
מקפיאים להתייצבות.
מקציפים את מיכל השמנת הנוסף יחד עם התערובת שהתקררה.
מוציאים את הביסקוויט מהמקפיא ושופכים עליו את הקציפה ומקפיאים שנית.
מוציאים ומקשטים בתלתלי שוקולד לבן וקליפת לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *