• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
מתכון לשבלולי שמרים עם שברי שוקולד לבן ואגוזים
ראשי » מתכונים חלבי » מתכון לשבלולי שמרים עם שברי שוקולד לבן ואגוזים

מתכון לשבלולי שמרים עם שברי שוקולד לבן ואגוזים

חברת כרמית מנדבת מתכון מפנק שבלולי שמרים עם שברי אגו שוקולד לבן ואגוזים. רמת קושי-  קל להכנה.

מתכון לשבלולי שמרים עם שברי שוקולד לבן ואגוזים

חברת כרמית מנדבת מתכון מפנק שבלולי שמרים עם שברי אגו שוקולד לבן ואגוזים. רמת קושי-  קל להכנה.

מצרכים לכ-24 שבלולים:

לבצק:

500 גרם קמח שמרים

1 מיכל שמנת מתוקה לבישול

1/4 כוס סוכר דמררה

75 גרם חמאה

1 ביצה טרופה

למילוי:

1 כוס ממרח אגוזים או שקדים טבעי לא ממותק

1 כוס שברי שוקולד אגו לבן של כרמית

1 כוס אגוזים טחונים גס (לוז, פקאן, מלך)

6 כפות סוכר דמררה

אופן ההכנה:

מחממים מעט את השמנת והחמאה עד שהנוזלים פושרים.

במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק במשך כ-3 דקות  לבצק רך ואחיד .

עוטפים במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-שעה וחצי. מחלקים את הבצק לשניים.

על משטח מקומח מרדדים כל חלק קלות ליריעה מלבנית, ארוכה וצרה בעובי כחצי ס"מ.

מורחים שכבה נדיבה של ממרח אגוזים (כחצי כוס)  מפזרים מעל את שאר מרכיבי המילוי באופן אחיד.

מגלגלים לגליל ארוך ומהודק.

בעזרת סכין חדה מאוד חותכים כ-12 פרוסות עגולות ברוחב כ-2 ס"מ.

מסדרים את הפרוסות בתוך תבנית שקעים או קוקוטים אישיים. חוזרים על אותה פעולה גם עם החלק השני של הבצק. מכסים ומתפיחים שוב במשך כחצי שעה.

אופים בתנור בחום בינוני ,180 מעלות במשך כ-20 דקות למאפים אישיים. (המאפים מתקבלים זהובים ורכים – זהירות לא לאפות יותר מדיי)

יום שמח ומתוק!

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

כרמית מתכון לשבלולי שמרים שבלולי שמרים עם שוקולד לבן
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מתכוני מטבלים וממרחים לשבועות
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • מתכונים חלבי
  • גלידת אפרסקים ביתית
  • מתכון לסעודה מפסקת: נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים
  • פיצה סלמון פיסלה
  • עוגת ג'פונז
המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס