מתכון לראש השנה: רביולי חציל שחור .
מאת: 'לארא' מסעדת ביסטרו ירושלמית – שף ליאור חפצדי.

רביולי – בצק
חומרים:
12 ק"ג קמח דורום
1/2 ק"ג קמח רגיל
10 חלמונים
6 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים הכול לבצק אחיד .
מקררים כשעה

מילוי:
2 חצילים קלויים אחד מקולף והשני עם קליפה
1 כרישה מאודה
חופן פטרוזיליה
מלח , פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.
ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ7 דקות .

רוטב:
1סלק אדום
עגבניות שרי
טימין מלח ופלפל לתיבול

אופן ההכנה:
פורסים את הסלק
מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת
מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות מוציאים ..ומגישים!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *