מתכון לפסח: קציצות טונה. 

4 מנות – 2 נקודות למנה בגריל. 2.5 נקודות למנה מטוגנת

חומרים:
1 קופסה (180 גרם) טונה במים, מסוננת ומפוררת
1 ביצה
3 כפות פירורי מצות
1 תפוח אדמה מגורר דק
1 בצל מגורר דק
1 גזר מגורר דק
כוסברה קצוצה
1 כף שמן לטיגון

אופן ההכנה:
* מערבבים את הטונה, הביצה, פירורי הלחם, תפוחי האדמה, הבצל והגזר לתערובת אחידה.
* צרים קציצות עגולות בידיים רטובות.
* צולים בגריל כ- 5 דקות מכל צד או מטגנים בכף שמן במחבת טפלון עד שהקציצות משחימות משני הצדדים.

המתכון באדיבות: "שומרי משקל" מתוך הספר "דגים לאכול בראש שקט".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *