מתכון לפסח: צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים
באדיבות צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
מתכון לפסח: צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים
באדיבות צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
חומרים לטלה (2 מנות)
500 ג' צלעות טלה כ 4 צלעות למנה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים לירקות
½ פלפל אדום
½ בצל סגול חתוך לפרוסות
1 זוקיני חתוך לרצועות
6 עגבניות שרי
20 עלי אורגנו טרי חתוכים גס
½ כפית טימין קצוץ
מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
* מחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את הטלה מכל צדדיו, ממליחים ומפלפלים (מומלץ לטגן עד לדרגת עשייה מדיום).
* מתבלים את הירקות במלח, פלפל תימין קצוץ ואורגנו טרי.
* מכניסים את הטלה והירקות לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 7-5 דקות (בהתאם לגודל נתחי הטלה).