• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
מתכון לפסח: מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים, שמן זית ומלח ים
ראשי » מתכוני מרקים » מתכון לפסח: מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים, שמן זית ומלח ים

מתכון לפסח: מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים, שמן זית ומלח ים

מתכון לפסח: מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים, שמן זית ומלח ים באדיבות צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.

מתכון לפסח: מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים, שמן זית ומלח ים באדיבות צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.

חומרים (4 מנות):
4 חצילים
4 כפות שמנת טופו
8 כפות שמן זית למרק חציל
4 כפות שמן זית לקישוט המנה
מיץ מ-½ לימון
מלח גס פלפל גרוס
1 כפית גרדת לימון
1 שן שום

אופן ההכנה:
* מרק חציל לימוני: חוצים את החצילים לאורכם וחורצים בסכין. מתבלים במלח גס, שמן זית ופלפל גרוס. מניחים על מגש האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות או עד שהחציל הופך זהוב מבחוץ ורך מבפנים. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ' החדר. מסירים את הקליפה מהחציל, ומכניסים למעבד מזון ביחד עם שן שום, שמנת טופו, מיץ לימון, גרדת לימון ושמן הזית. טוחנים, בודקים את הטעם ומסננים. מכניסים לקירור עד להגשה.
* בשר חציל שרוף: שורפים את שני החצילים הנותרים מעל אש גלויה במשך כ-4 דקות מכל צד – עד שהחציל הופך רך ומוכן לאכילה. קולפים ומתבלים במעט מלח, פלפל ושמן זית.
* הרכבת המנה: מוזגים את מרק החציל בצלחת כעורה, ומניחים מעל את בשר החציל. מקשטים עם מעט שמן זית ומלח גס. מומלץ לאכול עם לחם מרוקאי חם (אפוי על חלוקי נחל ).

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

מרקים מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מתכון ירקות ועוף מוקפצים על הפלנצ'ה
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • עובדות מרתקות על הקשר בין מים לבריאות
  • מתכון לדג פורל על האש
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • בראוניס שוקולד - כשר לפסח של מיקי שמו
  • מתכון ליום העצמאות: קוואטרו קארנה
  • לב זהב: איש העסקים טום ג'ון אור- פז אימץ 100 ניצולי שואה!
  • תבשיל אסאדו ביין אדום סילאן וארטישוק ירושלמי
המתכונים והטיפים כי חדשים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס