• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
מתכון לעוגת שמרים מרנג
ראשי » מתכונים חלבי » מתכון לעוגת שמרים מרנג

מתכון לעוגת שמרים מרנג

באדיבות השף דודו אטמוזגין לנספרסו

באדיבות השף דודו אטמוזגין לנספרסו

 רכיבים :

לבצק שמרים:

400 גרם קמח | 48 גרם סוכר |  20 גרם שמרים | 88 גרם ביצים |  80 גרם חמאה| 120 גרם חלב | חצי כפית מלח

למרנג:

200 גרם חלבון | 400 גרם סוכר |  40 מ"ל קפסולות מעדן אגוזי לוז | 100 גרם אגוזי לוז שלמים

 אופן ההכנה:

הכנת בצק השמרים

  1. במיקסר עם וו לישה שמים קמח מנופה, שמרים, סוכר חלב וביצים ומערבבים קלות
  2. מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד במהירות בינונית כ 5 דקות
  3. מוסיפים תוך כדי את החמאה וממשיכים עד שנוצר לנו בצק חלק ומבריק.
  4. מכסים בנילון נצמד ומניחים לתפיחה כשעה.
  5. מעבירים למקרר למשך 24 שעות

הכנת המרנג

  1. על בן מארי (קערה על סיר עם מים) שמים סוכר וחלבון מערבבים עד שמגיע לחום של 70 מעלות.
  2. מעבירים לקערת מיקסר עם וו מקצף ומתחילים להקציף במהירות בינונית עד שהקערה מתקררת (כ 10 דקות הקצפה לפחות).
  3. כשהקערה קרה מוסיפים את שוט האספרסו.
  4. מערבבים עד לאיחוד.

הכנת אגוזי הלוז

  1. מחממים תנור ל 150 מעלות.
  2. על נייר אפיה שמים את אגוזי הלוז השלמים וקולים כ – 20 דקות
  3. לאחר שמתקרר להכניס לשק זילוף חד פעמי ולשבור בעזרת מערוך

הכנת הקראנץ

  1. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים כ (378 כל חלק)
  2. פותחים כל חלק לגודל של 20X30 מורחים את המרנג ומפזרים שברי אגוזי לוזי מגלגלים חוצים לשניים ויוצרים צמה, לפזר מעל שברי אגוזי לוז
  3. מרפדים תבנית באורך 30 ס"מ בנייר אפיה, מניחים את הקראנץ מרנג קפה בתבנית מכסים ומתפיחים 45 דקות.
  4. מחממים לחום של 160 מעלות אופים כ 45 דקות.
לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

נספרסו עוגת שמרים מרנג
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מתכון ירקות ועוף מוקפצים על הפלנצ'ה
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • עובדות מרתקות על הקשר בין מים לבריאות
  • מתכון לדג פורל על האש
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • מתכון ליום העצמאות: קוואטרו קארנה
  • בראוניס שוקולד - כשר לפסח של מיקי שמו
  • ההבדל בין שיש גרניט, אבן קיסר, משטחי אוניקס וקוריאן
  • תבשיל אסאדו ביין אדום סילאן וארטישוק ירושלמי
המתכונים והטיפים כי חדשים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס