• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
מתכון למנת הדגל התאילנדית פאד תאי
ראשי » מתכוני עדות » מתכון למנת הדגל התאילנדית פאד תאי

מתכון למנת הדגל התאילנדית פאד תאי

רשת קפה גרג מנדבת מתכון למנת ה- פאד תאי. מנת אטריות עם קוביות סלמון ורוטב טריאקי. – קל להכנה ובריא

מתכון למנת הדגל התאילנדית פאד תאי

רשת קפה גרג מנדבת מתכון למנת ה- פאד תאי. מנת אטריות עם קוביות סלמון ורוטב טריאקי. – קל להכנה ובריא.

מרכיבים

איטריות רחבות (פטוצ'יני)
150 ג"ר דג סלמון חתוך לקוביות של 2 ס"מ
חצי בצל סגול חתוך לרצועות דקות
חצי גמבה אדומה
חצי גמבה צהובה
רבע כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
אחד גזר מקולף וחתוך לרצועות דקות
ארבע פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
חצי כפית של שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילה של נבטים סינים
חופן נבטי חמנייה לקישוט
בוטנים מטוגנים וגרוסים
כרבע כוס רוטב טריאקי .

אופן הכנה:
יש להרתיח את האטריות במים רותחים כ- 8 דקות ולסנן.

יש לחמם וואק או מחבת עמוקה על אש גבוהה עם שמן, להוסיף את הבצל ולאחר מכן את הגמבות ולהקפיץ כך שלא יתבצע בישול חזק אלה רק הקפצה בחום גבוה. יש להמשיך ולהוסיף את שאר הרכיבים: כרוב, גזר ופטריות שמפיניון ולאחר כ 4-5 דקות שהירקות כבר מתחילים להתרכך יש להוסיף את השום והפטרוזיליה, מלח ופלפל גרוס ובוטנים קצוצים.
את הנבטים הסינים יש לשים לקראת סוף ההקפצה ואז להוסיף את האטריות שהרתחנו לכל תערובת ההקפצה .

במחבת נוספת יש להקפיץ את הסלמון עם מלח פלפל ומעט רוטב טריאקי 3 דקות.

לאחר שהכל מוכן יש להוסיף את רוטב הטריאקי ולערבב היטב עם תערובת הפאד תאי. את קוביות הסלמון מפזרים למעלה עם חופן נבטי החמנייה ורבע לימון.

בתאבון!

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

מתכון לפאד תאי
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מאפה פילו במילוי פירות יבשים ואגוזים
  • עוגת אינגליש קייק פירות יבשים עשירה
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • מתכון לט"ו בשבט: פסטייה במילוי פירות יבשים
  • קרנץ' פירות יבשים
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לעוגת גזר עם טחינה ופירות יבשים
המתכונים והטיפים כי חדשים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
עוגיות טחינה ללא גלוטן
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס