• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
מתכון להכנת בראוניס כשר לפסח בציפוי גנאש שוקולד תפוז
ראשי » מתכוני חגים » מתכון להכנת בראוניס כשר לפסח בציפוי גנאש שוקולד תפוז

מתכון להכנת בראוניס כשר לפסח בציפוי גנאש שוקולד תפוז

רולדין מציגה מתכון להכנת בראוניס כשר לפסח בציפוי גנאש שוקולד תפוז.

מתכון להכנת בראוניס כשר לפסח בציפוי גנאש שוקולד תפוז.

מרכיבים:
תבנית אלומיניום מלבנית בגודל 25 ס"מ על 30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה

העוגה:
260 גרם סוכר (1 כוס + 3 כפות)
85 גרם קמח מצה (3/4 כוס)
200 גרם חמאה
4 ביצים מס' 2
1/3 כפית אבקת אפיה
230 גרם שוקולד מריר – 60% מוצקי קקאו
50 גרם פקאנים קלויים קצוצים גס

גנאש שוקולד תפוז:
80 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות ליקר גרנד מרינייה
100 גרם שוקולד מריר
1 כפית גרדת תפוז

אופן ההכנה
העוגה
* מחממים את התנור ל 180 מעלות.
* ממיסים מעל ביין מארי* את השוקולד, החמאה והסוכר עד להמסה מלאה.
* מעבירים למערבל מזון, מוסיפים ביצים ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
* מוסיפים קמח מצה ואבקת אפיה ומערבלים.
* מוסיפים את הפקאנים ומערבלים מעט.
* מעבירים את המסה לתבנית ואופים למשך 20 דקות.
* מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר לשעה ומעבירים למקרר לשעה נוספת.

גנאש שוקולד תפוז:
* מרתיחים את השמנת עם גרדת התפוז, שופכים מעל השוקולד וממתינים כשתי דקות.
* מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
* מוסיפים את הליקר,מצננים ומצפים את הבראוניס.
* מעבירים למקרר למשך שעה, חותכים ומגישים בטמפרטורת החדר.

* ביין מארי – ממלאים סיר במים עד למחציתו ומביאים לרתיחה. מניחים מעליו סיר נוסף, שמים בו את המצרכים ומחממים עד להמסה מלאה.

המתכון באדיבות רולדין

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח עוגות ומאפים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מתכוני מטבלים וממרחים לשבועות
  • פיצה סלמון פיסלה
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לסעודה מפסקת: נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • מתכונים חלבי
  • סלט פסטה - מתכון קליל ומהיר הכנה
  • מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים
  • מאפה לשבועות: בצק עלים במילוי גבינת סימפוניה יוונית
המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס