• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
כשר לפסח: מקרונס במגוון צבעים וטעמים
ראשי » מתכוני חגים » כשר לפסח: מקרונס במגוון צבעים וטעמים

כשר לפסח: מקרונס במגוון צבעים וטעמים

רולדין מציגה מתכון להכנת עוגיות מקרונס, כשרות לפסח, במגוון צבעים וטעמים.

כשר לפסח: מקרונס במגוון צבעים וטעמים

מתכון להכנת עוגיות מקרונס, כשרות לפסח, במגוון צבעים וטעמים.

מרכיבים
2 תבניות מרופדות בנייר אפייה

המקרונס:
2 תבניות מרופדות בנייר אפייה
15חלבונים
180 גרם סוכר (1 כוס פחות 1 כף)
960 גרם אבקת סוכר (8 כוסות)
500 גרם שקדים טחונים מולבנים (6 כוסות)
1 כפית נס קפה או קקאו או צבע מאכל טבעי (לפי הצבע הרצוי או הטעם הרצוי)

מילוי גנאש שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר

מילוי גנאש שוקולד תפוז:
180 מ"ל שמנת מתוקה
70 מ"ל תפוז סחוט (1/3 כוס)
1/2 כפית גרדת תפוז
250 גרם שוקולד מריר
1 כף ליקר גרנד מרינייה

מילוי גנאש שוקולד לבן וקוקוס:
150 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן
1 כפית מיץ לימון סחוט טבעי
11/2 כפית גרדת לימון
1 מקל וניל
60 גרם קוקוס לבן או קלוי (2/3 כוס)

אופן ההכנה:
המקרונס:
* מחממים תנור ל- 155 מעלות
* מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף יציב.
* מנפים לקערה את אבקת הסוכר ואבקת השקדים ומקפלים לתוך הקצף.
* מוסיפים את צבע המאכל שנבחר (או הקפה או הקקאו) ומערבבים.
* מזלפים עיגולים בקוטר 3 סמ' על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העיגולים.
* מניחים את התבנית בטמפרטורת החדר כ- 30 דקות עד אשר נוצרת קליפה על המקרונס.
* אופים למשך 20 דקות עד להתייבשות המקרונס.
* מצננים ומשחררים מנייר האפייה.

מילוי גנאש שוקולד מריר:
* מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד, ממתינים כשתי דקות ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
* מקררים במקרר עד שהתערובת הופכת לאלסטית ונוחה לזילוף.
* מזלפים על מחצית מבסיסי המקרונס ומכסים במקרון נוסף.
* לוחצים קלות כך שהמילוי יבצבץ מהשוליים.

מילוי שוקולד תפוז:
* מרתיחים את השמנת המתוקה עם מיץ התפוזים וגרדת התפוז, שופכים מעל השוקולד.
* ממתינים 2 דקות ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ומוסיפים את הליקר .
* מקררים עד שהמסה הופכת לאלסטית ונוחה לזילוף.
* מזלפים על מחצית מבסיסי המקרונס ומכסים במקרון נוסף.
* לוחצים קלות כך שהמילוי יבצבץ מהשוליים.

מילוי קוקוס:
* מרתיחים את השמנת עם מיץ הלימון, גרדת הלימון ומקל וניל חצוי. מוציאים את מקל הוניל ובעזרת סכין מגרדים לשמנת את כל הגרגרים.
* יוצקים מעל השוקולד, ממתינים כ- 2 דקות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
* מוסיפים את הקוקוס ואת הליקר קוקוס ומקררים עד שהתערובת הופכת לאלסטית ונוחה לזילוף.
* מזלפים על מחצית מבסיסי המקרונס ומכסים במקרון נוסף.
* לוחצים קלות כך שהמילוי יבצבץ מהשוליים.

המתכון באדיבות רולדין.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

מתכונים מתכונים לחגים מתכונים לפסח עוגות ומאפים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מתכוני מטבלים וממרחים לשבועות
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • מתכונים חלבי
  • גלידת אפרסקים ביתית
  • מתכון לסעודה מפסקת: נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים
  • פיצה סלמון פיסלה
  • עוגת ג'פונז
המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס