באדיבות: הילה שמול, שף קונדיטורית "חדר האוכל"
דרגת קושי: בינונית
 זמן עבודה: (ברוטו)- 35 דקות. (נטו)- 15 דקות.
 מתכון פרווה
חומרים ל- 10 מקלות גדולים או 24 מקלות קטנים
160 גרם דבש
 160 גרם סוכר
 100 גרם דבלים חתוכות
 100 גרם תמרים מגולענים וחתוכים
 50 גרם משמש
 250 גרם אגוזי מלך
 50 גרם אגוזי לוז
 50 גרם קשיו
 100 גרם פיסטוקים
 100 גרם פקאן
אופן ההכנה:
 * קולים את האגוזים בתנור בטמפ' של 170 מעלות, כשהאגוזים מתקררים קוצצים ומניחים בצד.
 * ממיסים בסיר על להבה בינונית את הדבש והסוכר. מוסיפים את הדבלים, התמרים והמשמש ומערבבים עד לריכוך, מוסיפים לסיר את האגוזים ומערבבים עד שמתאחד.
 * שופכים את התערובת על נייר אפייה ומעל מניחים נייר אפייה נוסף.
 * מרדדים לעובי של 1 ס"מ, מקררים מעט וחותכים לגודל הרצוי.
				
															






