השף ברק חורש מציג: לחמניות גבינה.
קטע זה הינו פרק מתוך תוכנית "העדשה – ספיישל מתכונים חלביים" שהופק לקראת חג שבועות ע"י פורטל נטוניוז

 

 

לחמניות גבינה עם בננה

מתכון ל- 15 יח' קטנות

חומרים:
1 חבילה טוב טעם
350 גרם קמח תופח (אסם)
150 גר' חמאת "טרה"
1 כף קורנפלור
1 יחידה בננה – חתוכה לקוביות
מעט חמאה מומסת
מלח

אופן ההכנה:
* מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה
* יוצרים אצבעות בצק, מסדרים אותן על תבנית עם נייר אפייה ומורחים אותן בחמאה מומסת
* מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של כ-170 מעלות למשך כ-35 דקות או עד הזהבת הלחמניות

המלצת השף:
* ניתן להוסיף לתערובת הבצק רום לאפייה
* ניתן להחליף את הבננה בגזר מגורד
* רצוי להגיש בליווי חמאת "טרה" וריבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *