• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
יום השוקולד הבינלאומי – פאי שוקולד טבעוני במילוי גבינת נוגט עם קראנצ' אגוזים וקרמל
ראשי » אוכל » יום השוקולד הבינלאומי – פאי שוקולד טבעוני במילוי גבינת נוגט עם קראנצ' אגוזים וקרמל

יום השוקולד הבינלאומי – פאי שוקולד טבעוני במילוי גבינת נוגט עם קראנצ' אגוזים וקרמל

פאי שוקולד טבעוני במילוי גבינת נוגט עם קראנצ' אגוזים וקרמל – חגיגה אמיתית !

יום השוקולד הבינלאומי –  פאי שוקולד טבעוני במילוי גבינת נוגט עם קראנצ' אגוזים וקרמל

לרגל יום השוקולד הבינלאומי, משתפת איתנו השפית והסופרת המובחרת אביגיל מייזליק, מתכון חלומי בהחלט לפאי שוקולד טבעוני. הפאי קל להכנה, מכיל ממרחי גבינות טבעוניות בסגנון שמנת מתוקה, בטעם נפלא ומתאים לחגיגת שוקולד מענגת.

מצרכים:

לבצק:

2  כוסות קמח

4 כפות קקאו

100 גר' מרגרינה או שליש כוס שמן קוקוס

2 כפות סוכר

3 כפות מים

למלית:

2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)

1/2 כוס שמנת פרווה

100 גר' אבקת נוגט

1/2 כוס סוכר

2 כפיות מיץ לימון טרי

לציפוי:

100  גר' אגוזי לוז

1/2 כוס סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. להכנת הבצק: מערבבים יחד את הקמח, הקקאו והסוכר עם המרגרינה עד לקבלת פירורים אחידים. מוסיפים את המים ומעבדים לכדור בצק. מעבירים למקרר לחצי שעה.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ ומשטחים בתבנית פאי בקוטר 20 ס"מ. דוקרים מעט בעזרת מזלג, מצפים בניר כסף ומניחים קטניות למשקולת ואופים למשך 15 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 5 דקות. מוציאים ומצננים מהתנור.
  3. אופים את אגוזי הלוז למשך 5-6 דקות, עד שהם מזהיבים. מוציאים מהתנור ומצננים.
  4. להכנת הציפוי: במחבת ממיסים את הסוכר לקרמל, קולפים את אגוזי הלוז, קוצצים גס ומוסיפים לקרמל. מערבבים עד להמסה של הקרמל ויוצקים על נייר אפיה משומן. מצננים וקוצצים גס.
  5. להכנת המלית: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד. טועמים ומאזנים מתיקות לפי הצורך. מעבירים את המלית לשק זילוף עם פיה חלקה ומזלפים עיגולים של המלית בצורה נאה על הבצק.
  6. מפזרים מעל המלית את פירורי קראנצ' האגוזים ומעבירים למקרר עד להגשה. ניתן גם להקפיא.

בתיאבון!

תודה לחברת "משומשו", יצרנית תחליפי הגבינות הטבעוניות ולשפית אביגיל מייזליק

צילום: חנה יודייקין

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

אביגיל מייזליק אגוזים ארגון צדקה גבינות טבעוניות התנדבות התנדבות בירושלים חסדי נעמי יום השוקולד משומשו פאי פאי גבינה פאי שוקולד קראנצ' שוקולד
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • מרק עוף עם כופתאות סולת
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • ארוחת שבועות לילדים: רביולי פיצה ברוטב עגבניות
  • לב זהב: איש העסקים טום ג'ון אור- פז אימץ 100 ניצולי שואה!
  • מרק שעועית, עגבניות ותרד
  • לביבות כרוב - מתכון דל פחמימות ושומן
  • מרק אפונה
המתכונים והטיפים כי חדשים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
עוגיות טחינה ללא גלוטן
מתכונים
קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס