• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
3 טיפים להצלחה בהכנת סופגניות שמרים לחנוכה
ראשי » טיפים » 3 טיפים להצלחה בהכנת סופגניות שמרים לחנוכה

3 טיפים להצלחה בהכנת סופגניות שמרים לחנוכה

מתכונים לחנוכה: טיפים חשובים להצלחה בהכנת סופגניות שמרים לחנוכה. עצות מעשיות שיהפכו כל מתכון להכנת סופגניות בבית לידידותית ומוצלחת. מאת: סטפן לייק, הקונדיטור של שמרית. מתכון לסופגניות

3 טיפים להצלחה בהכנת סופגניות שמרים לחנוכה

3 טיפים להצלחה בהכנת סופגניות שמרים לחנוכה. עצות מעשיות שיהפכו את הכנת הסופגניות בבית לידידותית ומוצלחת. מאת: סטפן לייק, הקונדיטור של "שמרית". מחפשים מתכונים לסופגניות? כנסו לעמוד ״מתכונים לחנוכה״

שלושת הסודות להצלחה בטוחה: * לישה מתאימה * תפיחה טובה *טיגון נכון.

לישה מתאימה
מומלץ ללוש את הבצק במיקסר ולא במעבד מזון. מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר ללא הנוזלים (המים או החלב), מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את הנוזלים, כשהחומרים מתחברים לגוש, מעלים את מהירות הלישה לבינונית וממשיכים ללוש לפחות עוד כ-8 דקות, יש להמשיך עד לקבלת בצק רך וגמיש הניתק מהדפנות.

תפיחה טובה
כאשר משתמשים במשפר לאפיה ביתית של שמרית, מספיקה השהייה של הבצק בגמר הלישה למשך כ-20-30 דקות בלבד (אין צורך בתפיחה ראשונה ארוכה יותר). לאחר יצירת כדורי הבצק וסידורם על משטח משומן היטב, חשוב מאד להקפיד ולהתפיחם שוב עד להכפלת נפחם . רצוי להתפיח את כדורי הבצק במקום חמים ללא לחות. לזירוז התפיחה: מחממים את תנור האפייה לטמפרטורה הנמוכה ביותר (כ-50 מעלות), מכניסים את המגש המשומן עם כדורי הבצק, סוגרים את דלת התנור ומכבים את התנור.

שמרית מתכונים לחנוכה: מתכון להכנת סופגניה - סופגניות מקושטות. צילום: פיליפ מיטראי
שמרית מתכונים לחנוכה: מתכון להכנת סופגניה – סופגניות מקושטות. צילום: פיליפ מיטראי

טיגון נכון בסיום התפיחה
מרימים הסופגניות בעדינות בעזרת כף שטוחה דקה משומנת, מכניסים בזהירות לשמן שחומם מראש כשצדה העליון של הסופגנייה כלפי מטה. טמפרטורת שמן נאותה: לאחר חימום השמן מכניסים כף עץ לשמן ובודקים שמופיעות בועות קטנות מסביב לה, אם הבועות גדולות ורבות, השמן חם מדי, יש להנמיך את האש או לסגור אותה למספר דקות או להוסיף שמן מהבקבוק. כאשר השמן חם מדי, הסופגנייה תשחים מהר בעוד הבצק בפנים יישאר דביק ולא אפוי. זמן הטיגון תלוי בגודל הסופגנייה. לסופגניות גדולות רצוי זמן טיגון של כ- 2-3 דקות מכל צד, או עד שהסופגנייה בצבע זהב. סופגניות קטנות יש לטגן כ- ½ 1 דקות מכל צד עד להזהבה. בתום הטיגון להוציא בכף מחוררת ולהניח על גבי נייר סופג. לאחר מספר דקות מומלץ להזריק את הריבה ולבזוק אבקת סוכר.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

טיפים להכנת סופגניות מתכונים לחנוכה סופגניה סופגניות סופגנייה סטפן לייק שמרית
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • מרק עוף עם כופתאות סולת
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • ארוחת שבועות לילדים: רביולי פיצה ברוטב עגבניות
  • מרק אפונה
  • לב זהב: איש העסקים טום ג'ון אור- פז אימץ 100 ניצולי שואה!
  • לביבות כרוב - מתכון דל פחמימות ושומן
  • מתכוני קיץ להכנת שייקים בבית
המתכונים והטיפים כי חדשים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
עוגיות טחינה ללא גלוטן
מתכונים
קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס