• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
חזה עוף ברוטב תמרים ותערובת צרפתית בתוספת צאטני פירות יבשים
ראשי » מתכונים » בשרי » חזה עוף ברוטב תמרים ותערובת צרפתית בתוספת צאטני פירות יבשים

חזה עוף ברוטב תמרים ותערובת צרפתית בתוספת צאטני פירות יבשים

באדיבות: דורות – מוצרי שום ותיבול

חזה עוף ברוטב תמרים ותערובת צרפתית בתוספת צאטני פירות יבשים

באדיבות: דורות – מוצרי שום ותיבול

כמות ל-4 סועדים
מצרכים:
4 פרוסות חזה עוף
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
מצרכים לרוטב:
1/2 בצל חתוך לקוביות
12 תמרים יבשים מקולפים ומגולענים
2 כפות שמן זית
1/2 כוס יין אדום
3 כוסות מים
4 קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי – דורות

מצרכים לצאטני:
3 כוסות פירות יבשים חתוכים לקוביות (תאנים, תמרים, משמשים וצימוקים)
1 סוכר
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
1/2 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 קוביות שום דורות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
1/2 כוס חומץ בן יין לבן
1/2 כוס מים

אופן הכנת הרוטב:
* מאדים בסיר קטן את הבצל עם שמן הזית
* מוסיפים את התמרים, היין האדום והמים ומביאים לרתיחה
* מבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה
* טוחנים בעזרת מעבד מזון את הרוטב עד לקבלת רוטב חלק וסמיך ומחזירים לסיר להמשך בישול
* מוסיפים את קוביות עשבי התיבול לבישול צרפתי ומערבבים
* מבשלים כ-10 דקות ומסירים מהאש.

אופן הכנת הצאטני:
* מכניסים לסיר את כל המצרכים להכנת הצ'אטני ומבשלים על אש בינונית עד לרתיחה תוך כדי ערבוב
* ומבשלים עוד כ-30 דקות על אש קטנה.
* שופכים את הצאטני לצנצנת, מקררים ומכניסים למקרר עד להגשת המנה.
* צולים על מחבת עם מעט שמן זית מלח ופלפל את חזה העוף משני צדדיו עד שהוא מוכן
* מניחים על צלחת את הצ'אטני, את חזה העוף ומעל רוטב ומגישים.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

חזה עוף ברוטב תמרים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • מאפה פילו במילוי פירות יבשים ואגוזים
  • עוגת אינגליש קייק פירות יבשים עשירה
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן
  • מתכון לט"ו בשבט: פסטייה במילוי פירות יבשים
  • קרנץ' פירות יבשים
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • מתכון לעוגת גזר עם טחינה ופירות יבשים
המתכונים והטיפים כי חדשים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
עוגיות טחינה ללא גלוטן
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס