חברת כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרירים. מתוק חם ומפנק
משקה שוקו ומרשמלו.

המרכיבים: ל-6-4 מנות.

1 ו1/2  כוסות חלב

1 ו3/4 כוסות שמנת מתוקה 32%

445 גרם שוקולד מריר כרמית

1   כף קקאו

מרשמלו (ניתן לשלב מכל טעמי מרשמלו המוצעים כיום)

משולשי שוקולד אגו לקישוט

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה. לאחר ההרתחה מכניסים לתערובת את השוקולד והקקאו ומסננים.
  2. מניחים בתחתית הספל מרשמלו, יוצקים עליו את הנוזל החם ממתינים דקה ומערבבים.
  3. מקשטים במרשמלו ושברי שוקולד אם רוצים.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *