חברת כרמית הינה יצרנית המרשמלו הראשונה בארץ. המרשמלו הראשון שיוצר על ידי כרמית ב- 1985 היה בצבעי לבן וורוד- וזהו אחד הממתקים האהובים ביותר על הצרכן הישראלי עד היום.

גודל קטגוריית המרשמלו מגלגל כ 22 מליון ₪  בשנה והקטגוריה בגידול קל. כרמית מובילה את שוק המרשמלו עם כ 50% נתח שוק (ע"פ נתוני סטורנקסט). בתקופת יום העצמאות ובל"ג בעומר נמכרת כ 45% מצריכת המרשמלו השנתית!

בתקופת חגיגות ל"ג בעומר, מוכרים כ 72 טונות של מרשמלו. מתוכם 43% הוא המוצר הקלאסי והאהוב- מרשמלו ורוד לבן. ההערכות לל"ג בעמר במפעל מתחילה כ-3 חודשים לפני החג. בהם קווי הייצור עובדים 24 שעות ביממה.

10 עובדות מעניינות על  מרשמלו:

 

טיפים לצלייה מושלמת של מרשמלו:

  1. אל תכניסו את המרשמלו לתוך האש. הוא יישרף, דאגו שהוא יהיה כ 10 ס"מ מעל האש.
  2. 90 שניות במדויק! יעניקו לכם את המרשמלו המושלם, רך ונוזלי בפנים ופריך מבחוץ
  3. רצוי להרטיב את השיפוד לפני שמשפדים את המרשמלו, כך הוא לא ידבק ויחליק בקלילות, כמו כן ניתן להרטיב במעט מים את המרשמלו בעצמו וכך הציפוי יצא יותר קריספי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *