• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
גלידה ביתית בטעמים משכרים של שוקולד ופטל
ראשי » מתכוני קיץ - מתכונים לקיץ - טיפים לקיץ » גלידה ביתית בטעמים משכרים של שוקולד ופטל

גלידה ביתית בטעמים משכרים של שוקולד ופטל

גלידה ביתית בטעמים משכרים של שוקולד ופטל

מתכון קינוח בטעמים משכרים – גלידה ביתית בטעם שוקולד ופירות יער.
באדיבות חברת כרמית

רכיבים:
1 פחית חלב מרוכז
500  מ"ל (2 חבילות) שמנת מתוקה להקצפה (38%)
300 גרם שוקולד אגו מריר 70% בטעם פטל – לשבור לקוביות
100 גרם שוקולד אגו מריר 70% בטעם פטל – לקצוץ
1 כוס פטל אדום טרי או קפוא
קורט מלח

אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת המתוקה ומוזגים על קוביות שבורות של שוקולד אגו מריר 70% בטעם פטל (300 גר')
ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים קורט מלח. מקררים 4 שעות עד לילה
ביום למחרת, מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הקרם, וברגע שהוא מתייצב מוסיפים את פחית החלב המרוכז.
ברגע שהמרקם אחיד אבל עדיין חלק, מוציאים מהמיקסר ומקפלים פנימה את השוקולד הקצוץ ואת הפטל האדום שהופשר.
מעבירים לכלי (קופסת גלידה, אינגליש קייק ממתכת וכו'), סוגרים ושומרים במקפיא לפחות שעתיים (אפשר עד חודשיים)

לרוטב השוקולד:
30 גרם שוקולד אגו 70% בטעם פטל  – לקצוץ
20 גרם אבקת קקאו
קורט מלח
100 גרם דבש / גלוקוז
25 גרם סוכר
55 גרם שמנת מתוקה
חופן פטל טרי לקישוט ולהגשה

אופן ההכנה:
בקערה בינונית, מערבבים את השוקולד הקצוץ, אבקת הקקאו והמלח.
בסיר קטן, מרתיחים את הדבש / גלוקוז, הסוכר והשמנת המתוקה.
ברגע שהנוזלים רותחים, מוזגים אותם אל הקערה עם השוקולד
ממתינים דקה וטורפים עם מטרפה, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
ממשיכים כך במשך כמה דקות עד שהפאדג' מבריק וחלק.
מוזגים מעל מנת גלידה ומקשטים בפטל טרי

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מתכוני מטבלים וממרחים לשבועות
  • פיצה סלמון פיסלה
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לסעודה מפסקת: נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • מתכונים חלבי
  • סלט פסטה - מתכון קליל ומהיר הכנה
  • מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים
  • מאפה לשבועות: בצק עלים במילוי גבינת סימפוניה יוונית
המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס