• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
גונדי בירנג'
ראשי » מתכונים » בשרי » גונדי בירנג'

גונדי בירנג'

קציצות פרסיות של בשר, אורז ועשבי תיבול ברוטב עגבניות. מתכון פרסי מסורתי לפסח באדיבות איציק פור

קציצות פרסיות של בשר, אורז ועשבי תיבול ברוטב עגבניות. מתכון פרסי מסורתי לפסח באדיבות איציק פור

כמות של 15-20 קציצות
מרכיבים:
1 ק"ג בשר בקר טחון
200 ג' חזה עוף טחון
צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
חצי צרור טרגון
מעט עלי סלרי
כפית פפריקה מתוקה
כפית אבקת מרק עוף
1 כוס אורז
2 ביצים
2 בצלים
1 כף רסק עגבניות
1 קילו עגבניות
20 שזיפים לא מגולענים

אופן ההכנה:
* טוחנים את בשר הבקר והעוף ומוסיפים את עשבי התיבול, הסלרי, מלח פלפל שחור טחון, פפריקה מתוקה, אורז וביצים מערבבים יחד לכדי עיסה.
* מטגנים את הבצלים מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות, מוסיפים מים כדי הצורך (2 ליטר בערך) ומרתיחים.
* יוצרים קציצות מהעיסה, ומכניסים לכל אחת מהן שזיף, מהדקים ומכניסים לרוטב העגבניות. מנמיכים את גובה האש ומבשלים חצי שעה.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook
בשרי מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס