• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן
ראשי » מתכוני חגים » ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן

ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן

ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן

לרגל ט"ו בשבט מגישה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מתכון חגיגי לביסקוטי עוגיות טעימות ומפנקות. והפעם, גרסה מיוחדת לעוגיות: ביסקוטי טבולים בממרח טחינה עם סילאן של אחוה עם תוספות מפנקות שמעניקות אקסטרה טעם וקראנצ'יות לעוגייה.

מצרכים:

לביסקוטי:

3 כוסות קמח מנופה

1.5 כוסות סוכר חום

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

2 כפיות תמצית וניל

2 כפיות מיץ תפוחים

1/2 כפית מלח

1 כף גרידת לימון

3 ביצים גודל L

1.5 כוסות אגוזי לוז טבעיים

1.5 כוסות שקדים

1/2 כוס פקאנים טבעיים

לציפוי:

1/2 כוס ממרח טחינה עם סילאן "אחוה"

3 כפות שברי "ברס" (תערובת שברי אגוזים ושבבי קרמל, ניתן למצוא בחנויות מתמחות)

3 כפות שברי פיסטוקים

3 כפות שברי פקאן מסוכר

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. בקערה בינונית מערבבים את החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, מלח, יחד עם האגוזים, השקדים והפקאנים.
  2. בקערה נוספת מערבבים את החומרים הרטובים: תמצית וניל, מיץ תפוחים, ביצים וגרידת לימון. מכניסים את החומרים הרטובים ליבשים ומערבבים היטב עד אשר נוצר בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ובידיים רטובות יוצרים 4 כיכרות. מניחים במרווח די גדול על תבנית אפייה משומנת (מומלץ לאפות ב-2 תבניות נפרדות).
  4. אופים את הכיכרות 20-30 דקות או עד שהן מזהיבות מבחוץ ומרכז הגליל קשה למדי. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  5. מורידים את טמפרטורת התנור ל- 150 מעלות.
  6. כשהכיכרות התקררו לחלוטין חותכים לעוגיות בעובי של כ- 1 ס"מ ומסדרים בצפיפות על רשת אפייה. אופים למשך כ- 10-15 דקות נוספות מכל צד ועד שהביסקוטי יבשים. מצננים לחלוטין.
  7. לציפוי הביסקוטי: טובלים כל קצה אחד של ביסקוטי בממרח טחינה עם סילאן ומצפים בשברי ברס, פקאנים או פיסטוקים ומניחים בקופסא. ניתן לשמור בקירור או במקום יבש.
לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה סילאן
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • דג אמנון ברוטב איטלקי של עגבניות ופסטו
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • איך לבחור מלון לשבת חתן בנתניה
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון אוזני המן ללא סוכר
  • עוגת קוקוס ושוקולד לפסח
  • פיצה סלמון פיסלה
  • מתכון כדורי שוקולד כשרים לפסח
  • מתכון לחמין דיאטטי
המתכונים והטיפים כי חדשים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס