אורז עם פירות יבשים בג'אמפ תפוח קינמון
מתכון מיוחד לטו' בשבט
מצרכים:
 1 כוס אורז
 1 כוס ג'אמפ תפוח קינמון
 בצל קצוץ
 100 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
 100 גרם תפוחים מיובשים
 100 גרם משמש מיובש
 100 גרם אננס מיובש
 100 גרם שקדים מולבנים מטוגנים
 100 גרם אגוזי מלך מטוגנים
 2 כפיות קינמון
 1/3 כוס סוכר
 ½ כפית מלח
אופן ההכנה:
 מבשלים את האורז, מטגנים את הבצל עד להזהבה.
 קוצצים את הפירות היבשים ומוסיפים עם הסיידר והתבלינים ומערבבים.
 מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי בחישה ומבשלים מספר דקות.
להגשה:
 יוצקים מעל האורז המוכן ומגישים.
 מתאים גם כרוטב לצלי או כתוספת לבשר.
				
															






