• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
אוזני המן במלית פרג של הקונדיטור מיקי שמו
ראשי » מתכוני חגים » אוזני המן במלית פרג של הקונדיטור מיקי שמו

אוזני המן במלית פרג של הקונדיטור מיקי שמו

מיקי שמו, קונדיטור ראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה" במתכון מיוחד לספיישל מתכונים לפורים: מתכון לאזני המן במלית פרג

מיקי שמו, קונדיטור ראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה" במתכון מיוחד לספיישל מתכונים לפורים: מתכון לאזני המן במלית פרג

אוזני המן

בצק -רשימת חומרים:
1 כוס אבקת סוכר (110 גר')
200 גר' חמאה
1 ביצה מס' 1
1 חלמון
3 כוסות קמח (420 גר')
1/2 שקית א. אפייה (7 גר')
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:
* במיקסר, בעזרת וו גיטרה, יש לערבב את החמאה ואבקת הסוכר עד אחידות.
* יש להוסיף את הביצה והחלמון ומחצית מהחומרים היבשים ולערבב למשך 15 שניות.
* לאחר מכן, יש להוסיף את יתרת החומרים היבשים עד קבלת בצק.
* לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למחצית השעה.

מילוי פרג:
רשימת חומרים:
3 כוסות פרג, טחון טרי
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס חלב
50 גרם חמאה
2 כפות מיץ לימון, טרי
גרירת לימון מ-1/2 פרי
3 כפות אגוזים קצוצים
2 כפות צימוקים
1 חלבון

אופן הבישול:
* מחממים את החלב והסוכר עד סף רתיחה.
* מוסיפים את הפרג, גרירת הלימון ומיץ הלימון וממשיכים את תהליך הבישול.
* מוסיפים את האגוזים והצימוקים תוך כדי בישול.
* מסירים מן האש ומוסיפים את החמאה כקוביות עד שנמסה ונבלעת בתוך תערובת הפרג.
* מקררים בטמפ' החדר למשך שעה ומוסיפים את החלבון.

אופן עריכת אוזני המן:
* מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים צורות במיקד עגול או משושה בקוטר של 3 ס"מ.
* את המילוי, מניחים במרכז ומקפלים לצורת משולש ומהדקים.
* אופים ב-190 מעלות כ-12-13 דקות.

מילוי פיסטוקים ומי ורדים לאותו הבצק
3/4 כוס פיסטוק קלוף
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כפיות מי ורדים
50 גר' חמאה

הכנה:
לא מבשלים את המילוי!
בעזרת מעבד מזון, קוצצים את הפיסטוקים עם אבקת הסוכר.
מוסיפים 2 כפיות מי ורדים ולבסוף את החמאה תוך כדי ערבוב קצר למשך 10 שניות במעבד המזון, עד קבלת תערובת משחתית!

טיפים:
* לא מוסיפים הרבה מי ורדים בכדי למנוע קבלת מילוי קשה.
* את החמאה מוסיפים בסוף בכדי שהמילוי לא יתייבש.
* את האוזן המן סוגרים היטב בכדי לשמור על מילוי עסיסי.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפורים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אופנה צנועה ב70% הנחה

אופנה צנועה עד הבית

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • אוזני המן דל קלוריות
  • מתכון אוזני המן ללא סוכר
  • מתכון לשבועות: פסטה עם פטריות ואפונה ירוקה
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • דג אמנון ברוטב איטלקי של עגבניות ופסטו
  • מתכון להכנת עראיס טורטייה קלוי
  • פיצה סלמון פיסלה
  • מתכון לדג פורל על האש
  • מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן "שום צ'ילי"
המתכונים והטיפים כי חדשים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
לביבות זוקיני
מתכונים
עוגיות יויו מטוגנות עם קוקוס ותפוזים
מתכונים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס