המתכון באדיבות יצרני מוצרי התמרים "חצר כנרת" מקיבוץ כנרת.

מצרכים:
4 יחידות נתחי סלמון (כ- 180 גר' כל נתח)
8 כפות שמן זית
מלח גס
¾ כוס רוטב סילאן "גריל" של חצר כנרת
½ שמיר קצוץ

אופן ההכנה:
* לשטוף את נתחי הסלמון היטב.
* למרוח על תבנית האפייה 4 כפות שמן זית ולפזר מעט מלח גס.
* להניח את נתחי הסלמון על התבנית (כאשר הצד הנקי כלפי מעלה) ולמרוח על הסלמון 4 כפות שמן זית נוספים ומעט מלח גס.
* לאפות בתנור שחומם מראש בחום של º200 למשך 8-10 דקות.
* להוציא את התבנית מהתנור ולצקת על נתחי הסלמון את הרוטב סילאן "גריל" של חצר כנרת, לפזר מעל שמיר קצוץ ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *