• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
בריוש ריקוטה וצימוקים
ראשי » מתכונים » בריוש ריקוטה וצימוקים

בריוש ריקוטה וצימוקים

בריוש ריקוטה וצימוקים

חברת "משומשו", יצרנית תחליפי הגבינות הטבעוניות, מגישה מתכון מיוחד לבריוש ריקוטה וצימוקים בגרסה טבעונית. מאפה נפלא להגשה ואירוח לצד שתיה חמה או קרה. השימוש במתכון בריקוטה טבעונית מעודנת לאפיה, המתאימה לשימוש במאפים מלוחים ומתוקים. בתיאבון!

מצרכים (לכ- 18 יחידות):

25 גרם שמרים (חצי חבילה)

4 כוסות קמח

1/3 כוס סוכר

חצי כוס חלב סויה לא ממותק

1 חבילה גוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה "משומשו"

חצי כוס שמן קוקוס רך

כפית גדושה מלח

למילוי:

1 חבילה גוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה "משומשו"

חצי כוס סוכר

קליפה מגורדת מלימון אחד

רבע  כפית תמצית וניל איכותית

2 כפות גדושות קמח

חצי כוס צימוקים מושרים במים ומסוננים

להברשה:

4  כפות סוכר

1/3  כוס חלב סויה

אופן ההכנה:

  1. להכנת הבצק (רצוי לילה מראש): מניחים בקערת המערבל לפי הסדר את השמרים, חלב סויה, "ריקוטה" חתוכה לקוביות, קמח, סוכר ולשים על מהירות בינונית כחצי דקה. מוסיפים את שמן הקוקוס ולשים כ- 5 דקות.
  2. מוסיפים את המלח ומערבלים כ- 2 דקות נוספות עד שנוצר בצק חלק ומבריק. אם הבצק מרגיש דביק ורך זה בסדר גמור. מכסים את הבצק בכדי למנוע התייבשות ומכניסים למקרר למנוחת לילה.
  3. מכינים את המילוי: מכניסים לקערת המערבל "ריקוטה" חתוכה לקוביות יחד עם שאר חומרי המילוי מלבד הצימוקים ומערבבים בעזרת וו גיטרה עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.
  4. מוציאים את הבצק מהקירור ומעבירים למשטח עבודה מקומח. מחלקים לכ- 20 חלקים שווים. שומרים בצד 2 כדורי בצק ואת יתרת הכדורים מרדדים מעט, מניחים כף גדושה מהמילוי וסוגרים היטב לצורת כדור. מניחים כל כדור בצק ממולא בתבניות אישיות כאשר הצד של הסגירה מופנה כלפי מטה.
  5. את 2 כדורי הבצק ששמרנו מחלקים ל- 18 חלקים ומגלגלים לכדורים קטנים. מערבבים את חלב הסויה עם הסוכר עד שהסוכר כמעט נמס לגמרי ומברישים מעט כל מאפה ומניחים מעליו כדור בצק קטן.  מכסים ומעבירים להתפחה במקום חמים ולח עד להכפלת הנפח.
  6. מחממים תנור ל 180 מעלות. לאחר התפיחה מברישים בעדינות את המאפים בתערובת ההברשה שנותרה. מכניסים לתנור חם לאפיה של כ- 20 דקות או עד שהמאפים שחומים ויפים.

 

המתכון הופק בשיתוף יוספה בן כהן, בעלת הבלוג  yovegan.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

בריוש ריקוטה וצימוקים משומשו ריקוטה טבעונית מעודנת
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

החדשים
חורים ברשת – מה אתם יודעים על אבטחת המידע בעסק שלכם
טיפים
מתכון לשייק קפוצ'ינו תמרים והל ⛹🏻‍♀️🍫
מתכונים
קינואה אדומה עם קבביס וטחינה 🥗🧚‍♀️
אוכל
מיני פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס 👩🏽‍🍳🍕
אוכל
פייסבוק
הרשומות והעמודים הנצפים ביותר
  • מרק קרם בטטות - מתכון מהיר של משה שגב
  • סופגניית רולדין במילוי ריבת תות קלאסית
  • הכל על נרות הופי: טיפול בנר הופי למי זה טוב במה מועיל ואיך נעשה
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • מרק תרד איטלקי
  • מרק כרוב הונגרי עם קבנוסים וקרוטונים
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • איך לבחור מלון לשבת חתן בנתניה
  • מרק פרסי – אטריות "אש רשתה"
  • 10 טיפים איך משכנעים ילד סרבן לקחת תרופה?
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס